zondag 18 september 2011

Dag 10: deel 2 - Key West

Na een hele lange rit, zo'n 6,5 uur zijn we eindelijk aangekomen in Key West. Het meest zuidelijke puntje van de USA. Eigenlijk is het dichter bij Cuba dan bij het vasteland van de USA. Het voelt, ruikt, proeft dan ook meer als de Caraiben. 
Vijf dagen hebben we hier en Arny heeft een waanzinnige deal via het internet kunnen ritselen. 
Onze B&B ligt echt op het zuidelijkste puntje, op het strand. We lopen zo vanaf onze veranda de zee in. Maar we mogen ook nog gebruik maken van alle omliggende zwembaden van de hotels naast ons stulpje. 

De badkamer alleen al van onze suite, douchecabine, jacuzi en iets waar de functie nog niet van ontdekt hebben... oh, een WC!

Daarnaast had Arny ook nog bij de reservering door laten schemeren dat we 10 jaar getrouwd waren. Dus we kregen behalve een gratis upgrade naar deze luxe 5 sterren suite ook nog eens chocolaatjes op onze kussens en bubbelwijn! En dat alles voor de belachelijke prijs van ... , nee dat mogen we niet zeggen. Anders moeten we bijbetalen. Laten we het er op houden dat je voor dat bedrag in Venlo nog niet eens goed kunt uit eten met 2 personen. Jaloers? Dat was de bedoeling! Bah wat zijn we gemeen!
Tja, eigenlijk is bovenstaand een oproep om toch eens wat meer op internet te gaan zoeken en prijzen te vergelijken.... Want ' Geitz lohnt sich '  zoals ze bij de Duitse Saturn zeggen....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten