maandag 19 september 2011

Dag 11: Key West - kroegentocht 'hik'

Het is moeilijk om op Key West niet iedere dag een kroegentocht te houden. Daarom hebben we dat gisteren maar meteen heel goed gedaan. Alle historische kroegen op een avond, van Sloppy Joe naar Captain Tony's en via de Green Parrot weer naar een Irish Pub of twee, drie. Het is bijna een Olympische sport! 
Hoeveel het er uiteindelijk waren, weten we niet meer... Na de vier de of vijfde bar wordt de film van gisteren een beetje wazig. Ik geloof dat we om half vier op het strand wakker werden en toen toch maar naar bed zijn gegaan.
Vandaag zijn we laat op gestaan en nu gaan we eerst maar eens ontkateren met een Bloody Mary... 
Oh en we hebben gisteren ook maar meteen het cliche van de zonsondergang happening op Mallory Square gedaan. Hoeven we dat ook niet meer te doen. Op Mallory Square verzamelen zich iedere avond locals, maar vooral toeristen om de zonsondergang te bekijken en te applaudiseren als ie mooi was. Daarnaast heb je een grote verzameling jongleurs, muzikanten en andere artiesten die proberen wat geld te verdienen. 
Eentje was echter heel bijzonder, een banjospeler met een hond. Het beestje haalde bij iedereen de dollars op die hij vervolgens in een emmer deponeerde. Als we thuis zijn heeft Bruce meteen wat te leren!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten