maandag 26 september 2011

Dag 17: Onderweg naar Nederland

Het zit er weer op, we zijn op de terugweg. Helaas heeft de vlucht naar Düsseldorf flink vertraging en moeten we zo'n 4 tot 5 uur op het vliegveld in Miami wachten. Bovendien is hier de airco op hol geslagen en is het stervenskoud terwijl het buiten 36 graden is. 

Het was een mooie trip, totaal anders dan 7 jaar geleden toen we voor het eerst in Florida (en andere Zuidoostelijke staten) waren. We hebben het lekker rustig aangedaan, vooral de 4 dagen op Cedar Key en de 5 dagen op Key West waren heerlijk. Echt vakantie gehad. Wel belachelijk lange, maar vooral saaie autoritten. Soms 7 uur. Maar goed dat weet je als je hierheen vliegt.

We hebben iedere nacht op een eiland overnacht, ja zelfs Miami Beach is een eiland, en dat maakte het wel een speciale trip. En ook een culinaire trip, want we hebben elke dag heerlijk gegeten, geen fastfood restaurant van binnen gezien, enkel Cubaanse, Italiaanse, Mexicaanse en latijnse keukens! De weegschaal zal ondanks al het zwemmen, fietsen en wandelen wel niet blij zijn bij terugkomst. Maar Bruce, onze golden retriever, des te meer. Want hij mag ons helpen de pondjes er weer af te krijgen met lange wandelingen!

1 opmerking: