vrijdag 9 september 2011

Dag 1: Miami Beach - We zijn er!

Na een vlucht van een kleine 10 uur landen we om 13.30 in Miami. Maar de zgn. red tape oftewel bureaucratie van de US Customs (douane) verliep vandaag wel heel erg traag. Controle na controle, zoiets hebben we hier nog nooit gehad. En ze deden alles in slowmotion. Toen we bij de bagageband aankwamen lagen de koffers 5 hoogopgestapeld! Pas om kwart voor vier zaten we eindelijk in onze huurauto.



Maar goed, de vakantie is begonnen! Ons hotel op Miami Beach hadden we zo gevonden, we wisten de weg nog van de vorige keer. Al hebben we nu wel een ander hotel. Arny had flink zijn best gedaan en voor heel weinig een suite gevonden op Collinsstreet, midden in het Art Deco District. Een blok verwijderd van het strand en 3 (!) slijters om de hoek!


Het is hier snikheet, zo'n 35 graden en harstikke benauwd. Vanmiddag had het flink geonweerd (niks van meegekregen, we stonden toen in de rij bij de douane).


Om de hoek is ook al meteen de eerste cd-winkel geplunderd. Al zijn deze niet zo talrijk en rijkgesorteerd als in Las Vegas of New York...




Nu snel een pub zoeken en een lekker restaurant!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten