vrijdag 23 september 2011

Dag 15: Miami Beach revisited

Na een rit van 7 (!) uur zijn we weer in Miami Beach. Normaal doe je dit ritje in een uurtje of drie, maar overal werd aan de weggewerkt en het was heel erg druk. Veel files dus en daarna moesten we ook nog dwars door Miami in het spitsuur. Toen we dan eindelijk in de Irish Pub in Miami Beach zaten was het happy hour net begonnen en hebben we hiervan eens flink misbruik gemaakt. De guiness smaakte erg lekker!

 Lichtelijk aangeschoten zijn we naar een Italiaans eettentje gelopen wat twee weken geleden helaas dicht was. Een van de duurste restaurants hier, maar iedereen is er lyrisch over. Wij nu ook! Je zou er bijna van gaan vloeken, zo lekker was het! Daarnaast hadden we een hilarische ober, die net als Arny vroeger in de Punk en Hardcore-scene zat. Hij herkende Arny's Black Flag tattoo en begon te vertellen over zijn jeugd in New York. Ontzettend leuke verhalen over bands en tentjes die wij ook kennen. Maar goed het eten was zoals gezegd verrukkelijk, om je vingers bij af te likken: handgemaakt ravioli met peertjes en vis, en een overheerlijke Zupa di Pesce (garnalen, vis, schelpen en krab). Als toetje ging er ook nog een tiramisu volgens oma's geheime recept in. Je had de oogjes van Caro eens moeten zien twinkelen!
De rekening was ver boven de honderd dollar, maar och, je wilt ook eens weten hoe de high society van Miami eet... verdomd goed dus! Geen beroemdheid gespot overigens, al schijnt Brad Pitt en Angelina Jolie er regelmatig te dineren. Wel wat bekende (modelen) gezichten gezien in ons favoriet punkrockkroegje waar we daarna afgezakt zijn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten