donderdag 22 september 2011

Dag 14: Key West

Een fiets huren, waarom hier niet eerder aan gedacht de afgelopen vier dagen? Nu op onze laatste dag, ja, nu komen we op dit idee! Wellicht toch iets te veel alcohol?
Maar goed voor een 10 dollar de fiets hebben we vandaag het eiland van voor tot achter en van links naar rechts verkend. En het was heet... vochtig... nog heet... en... stinkend vochtig! Oftewel zweten als een rund!
Eerst naar Fort Zachery, een oud ford uit de amerikaanse burgeroorlog waar we de vorige keer ook al geweest waren. Maar op het zelfde State Park heb je ook een prachtig strand. En daar waren we dus nog niet eerder geweest.
Toen op zoek naar Key West Peppers, een klein zaakje waar je de meest heftige en pittige sausjes uit de USA kunt kopen, maar ook proberen. Eigen bier meenemen is dan wel aan te raden. Want je moet wel kunnen blussen!
Vervolgens naar Finnigans Pub, de enige echte orginele Irish Pub. Voor wat Guiness om echt af te koelen... Nu we toch een pub mood zijn, weer terug richting het noorden, naar onze favoriete bar: Green Parrot. Bloody Mary, en vervolgens alle smaken van Mojitos voor Caro en dat waren er vier of vijf?
Ondertussen was het tijd om te gaan zwemmen en weer te ontnuchteren. Terug naar het hotel, strand en zwembad. 
Na een heerlijk etentje in een Italiaans restaurantje hebben we nog even op de pier bij ons strandje gezeten met een fles wijn en gitaar, bij zonsondergang en daarna van de sterrenlucht genoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten